bijzondere kalenders en wenskaarten vind je in de

teksten van Twentse bodem

 
 

Wil je niets liever dan met je bedrijf of organisatie de kop boven het maaiveld uitsteken en eindelijk korte metten maken met …

  • al die ambitieuze schrijfvoornemens die maar niet van de grond komen?
  • dat creatieve idee voor je doelgroep?
  • het eindeloze tijdgebrek om zelf te schrijven?
  • de enorme weerstand om ook maar een enkel woord op papier te zetten of te typen?
  • de onderhuidse stress die dit probleem met zich meebrengt?

Zakelijke teksten

Ik help zelfstandigen en organisaties hun passie in boeiende, betekenisvolle, bevlogen, beroerende, bijzondere, basale en belangrijke woorden te vatten en hen mede hierdoor hun kop boven het maaiveld uit te laten steken.

Empathisch, nieuwsgierig, creatief, bevlogen en analytisch zijn karaktereigenschappen van mij die perfect aansluiten bij mijn passie voor taal en de schrijfhulp die ik bied voor zakelijke teksten.

Waarmee kan ik helpen?

  • webteksten
  • blogs
  • teksten (en indien gewenst inclusief beelden en plaatsen) voor sociale media doeleinden
  • teksten voor nieuwsbrieven
  • zakelijke correspondentie


 

Persoonlijke teksten

Ook als het gaat om persoonlijke teksten kan ik mensen van dienst zijn. Er zijn zoveel verhalen die het verdienen om vastgelegd te worden op papier.

Misschien ook jouw verhaal, het verhaal over een dierbare dat je misschien wel wilt delen op een afscheid, bij een jubileum. Ook schrijf ik kleine verhaaltjes in de vorm van een gedicht voor in een geboortekaartje of op een rouwkaart.

Wenskaarten in de stijl van ‘stipjes aan de horizon’ behoort ook tot de mogelijkheden. Naar de wenskaarten


Ruim 20 jaar schrijfervaring


Voordat ik deze weg insloeg was ik ruim 20 jaar werkzaam binnen internationaal opererende bedrijven binnen Twente. Ik sprak en ontmoette er honderden mensen uit alle windstreken. Al deze ontmoetingen en gesprekken leerden me elke dag opnieuw over de verschillende culturen en hoe essentieel goede eenduidige schriftelijke communicatie is.

De vele ontelbare zakelijke schrijfkilometers die ik in al die jaren in verschillende talen maakte helpen mij nu om jou te kunnen helpen!


 
Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de inspiratiebrief

 

 

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00