bijzondere kalenders en wenskaarten vind je in de

Van balen naar bloggen

‘Renate, ik wil dat jij me helpt elke maand een blog te schrijven.’ Je zult begrijpen dat deze woorden mij als muziek in de oren klonken. Blij verrast was ik.

maandelijks bloggen

Het zijn de woorden van iemand uit mijn netwerk die zich bij me meldde nadat ze van me hoorde dat ik in opdracht blogs ga schrijven. Naast dat ik teksten voor haar nieuwe website ga schrijven ga ik haar helpen bij maandelijkse blogs. Niet veel later volgde er nog iemand met dezelfde wens. Ik word er heel erg blij van.

blok aan je been

In beide gevallen gaat het om vrouwen met passie voor hun vak die als coach aan de slag gaan. Zij lopen warm voor het werken met mensen, hen te begeleiden en hen het beste uit zichzelf naar boven te laten halen.

Blogs schrijven vinden ze heel belangrijk maar zal een blok aan hun been worden, omdat ze er geen energie van krijgen. Ze willen wel maar kunnen niet. Schrijven is niet waar ze echt blij van worden.

herkenning

Herken je dit?

Je hikt er tegenaan om te gaan schrijven, beleeft er geen plezier aan, omdat het je ontbreekt aan inspiratie en creativiteit. Daarnaast gun je jezelf er de tijd niet voor. Dit alles resulteert in helemaal geen blog in plaats van elke maand een blog. Toch blijft het aan je knagen, want je weet bloggen op waarde te schatten, omdat bloggen zorgt voor een waardevolle verbinding met je bestaande en potentiële doelgroep.

Wordt voor jou de keuze, net als deze coaches, gemakkelijker als ik je help met bloggen? Mooie verhalen schrijven is mijn passie.

van bloggen naar bloeien


Bloggen over jezelf of de mensen in je organisatie zorgt voor authenticiteit en is zo’n mooie ingang om je doelgroep mee te nemen:

  • in jouw verhaal
  • in wat je als organisatie of ZZP-er doet
  • in enthousiasme en expertise
  • in passies en perikelen
  • in successen en stippen aan de horizon
  • in hobbels en strubbelingen
  • in wat je voor mensen kunt betekenen
  • in wat voor jou je werk zo bijzonder maakt

samenwerken

Je voelt dat je jouw verhaal wilt delen. Dat mooie verhaal dat maken we samen door in gesprek te gaan, bij voorkeur op jouw werkplek. Door in volle aandacht te luisteren naar jouw verhaal en mijn oprechte interesse zet ik vanuit bevlogenheid, betrokkenheid en vooral empathie jouw woorden en input om in een blog.

Doordat je jouw woorden in mijn vertrouwde handen geeft, kun jij je nog meer focussen op waar jij zo goed in bent. Samen werken we op deze manier aan jouw ‘stip aan de horizon’, aan jouw verhaal.

Eenmaal de weg ingeslagen om maandelijks te bloggen maakt dat je constructief blijft zaaien. Door te blijven delen wordt daardoor de bodem voor bloei van je bedrijf rijkelijk gevoed.

Renate, ik wil heel graag elke maand een mooi verhaal publiceren.
Wil jij me helpen?

Neem contact met me op!

MAIL: info@stipjesaandehorizon.nl

of

BEL 06-11 854 824

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00