bijzondere kalenders en wenskaarten vind je in de

schrijver van verhalen die mensen met elkaar verbinden


Het vlammetje in mij om te gaan schrijven is aangewakkerd na het overlijden van mijn vriend en de diagnose borstkanker bij mezelf een paar jaar later.

Word je er blij van, ga er dan voor!’, zei mijn mooie, lieve vriend vaak als ik eens ergens over twijfelde. Een wijze levensles die me tot de dag van vandaag doet beseffen hoe belangrijk het is je hart te volgen en het gebaande pad vaker links te laten liggen.

Schrijven stemt me blij, het geeft me kracht en zorgt er mede voor dat ik de stipjes aan de horizon blijf zien.

Het is mijn missie om mensen meer met elkaar in verbinding te laten zijn, want we hebben elkaar nodig en in sommige periodes van ons leven heel hard nodig.

Mijn eigen persoonlijke ervaringen hebben mij ertoe bewogen te gaan schrijven en om wenskaarten en kalenders te gaan ontwerpen, met woorden, met kleuren en met beelden die er toe doen. 
“Nooit had ik kunnen dromen of bedenken dat ik ooit in mijn leven een website zou maken waarop ik:

* mijn passie voor schrijven deel
* spreuken en blogs zou gaan schrijven en delen
* de dienst voor zakelijke en creatieve communicatie bied
   voor zzp-ers, bedrijven, organisaties en particulieren
* de mogelijkheid bied wenskaarten in opdracht te laten ontwerpen
* een eigen webshop met kaarten en kalenders zou starten
* mijn eigen wenskaarten persoonlijk zou verkopen op markten en braderieënmeer over mij


Mijn naam is Renate. Trotse vrouw, moeder van een prachtige zoon, yogadocent en tekstschrijver. Geboren en getogen in Twente en woonachtig in Oldenzaal. Ik heb altijd al een diepgewortelde passie voor taal, echter nooit de ambitie gehad er ooit in mijn leven in creatieve zin mee aan de slag te gaan. Toch is dat wat ik NU doe.

Een heet dampend kopje koffie om de dag te beginnen, een mooie wandeling door het Twentse land, struinen door de kringloopwinkel, voor dag en dauw langs de lijn op het sportveld mijn kind bewonderen, als yogadocent mensen meenemen in de kracht van yoga en het schrijven van mooie teksten, dat is waar ik blij van word. Het zijn deze kleine maar essentiële geluksmomenten die het leven waardevol maken voor mij.

In het verleden heb ik meer dan twintig jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Vele schrijfkilometers heb ik die periode in zakelijke communicatie afgelegd, ook op het vlak van marketing en verkoop.


Schrijven voor jou?

Het vuurtje om creatief en zakelijk te gaan schrijven voor anderen is aangewakkerd en brandt nu volop. Volledig ga ik er dan ook voor, mijn persoonlijke stippen aan de horizon vol hoop. Door verhalen voor en over mensen te schrijven en bijzondere wenskaarten te maken, wil ik mensen meer met elkaar verbinden.

Waarom en waarvoor ik schrijf lees je in de eerste blog
Passie voor schrijven

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00