bijzondere kalenders en wenskaarten vind je in de

Waarom doe ik dit?

Voor mij persoonlijk zorgt schrijven voor zingeving en verbinding in mijn leven. Zelf schrijven kan jou helpen en door iets aan of voor iemand te schrijven kun je de ander helpen!

Een diepgewortelde passie voor taal, kaartjes en schrijven in tijden van tegenslag vormen de voedingsbodem voor de website en webwinkel ‘stipjes aan de horizon’.

Ik schrijf om meer rust te vinden in mijzelf en woorden een plek te geven in een leven waarin verlies, rouw en tegenslag alles binnen een paar jaar volledig is veranderd.

persoonlijke kaart

Een handgeschreven en daarmee persoonlijke kaart ontvangen is enorm helpend en doet goed. Misschien wel meer dan me lief is, heb ik dat de afgelopen jaren zelf gevoeld.
We hebben elkaar nodig, vaak juist op moeilijke momenten meer dan anders, maar ook in tijden waarin alles op rolletjes loopt, of lijkt te lopen.

Regelmatig hoor ik dat mensen de woorden niet kunnen vinden of zich machteloos langs de zijlijn voelen staan als ze te maken krijgen met verlies of ziekte.

“Ik geloof
dat je
ALTIJD kunt helpen
en dat zit hem juist in de kleinste gebaren of
een paar betekenisvolle en persoonlijk woorden”

helpen is waardevol

Iemand die het moeilijk heeft kan namelijk altijd hulp gebruiken. Daarnaast geloof ik dat je ook jezelf kunt helpen. Aandacht is waar het om draait en als je dat geeft, ontvang je ook wat terug.


uniek en vol betekenis

Het logo, de kaarten, de teksten en sets zijn door mijzelf bedacht, geschreven en samengesteld. Dat maakt dat de producten een eigen, uniek en betekenisvol karakter hebben.

duurzaamheid en aandacht

Naast de waarde van aandacht voor mezelf en de ander, hecht ik waarde aan duurzaamheid. Dit vind je terug in de producten. Bij de samenstelling van het assortiment, het verpakken en de verzending van producten houd ik zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Veel plezier met uitzoeken en laat je vooral verrassen.

Naar de winkel
Lees hier mijn blogsItem toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00